avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident

Buna ziua...am avut accident cu motocicleta in urma caruia conducatorului auto care m-a lovit i s-a suspendat permisul de conducere.Prin urmare a fost vinovat...accidentul s-a petrecut in data de 3 iulie....s-a soldat cu vatamarea mea si multiple daune motocicletei.S-a apelat la serviciul ambulanta,a venit si un politist la locul faptei..am fost dus la spital si la politie ulterior...sunt purtat pe drumuri din iulie fara a se rezolva nimic...nu am primit nicio dovada sau ceva act de reparatie...nici asigurarea vinovatului...sunt expediat de fiecare data....as dori sa va intreb ce trebuie sa fac,ce pasi trebuie sa urmez.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:52, 11 Septembrie 2015
La momentul producerii evenimentului rutier,precizati
a venit si un politist la locul faptei.

Acesta obligatoriu a intocmit document de constatare a evenimentului
Solicitati la serviciul politie rutiera al carui reprezentant s-a prezentat pentru constatarea evenimentului rutier si solicitati copie a documentului intocmit la data producerii evenimentului rutier,document care trebuie sa contina datele de identificare sofer vinovat
Contactati soferul vinovat,sau eventual formulati actiune in instanta si solicitati daune pentru prejudiciile cauzate la motocicleta si cele de ordin medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto buzdu buzdu Saptamana trecuta am stat de vorba cu un domn ( organ de polizie) care imi spunea ca, chiar si in cauzul unui accicent din care rezulta moartea unei persoane, ... (vezi toată discuția)
Expertiza dinamica accidentelor gioanina gioanina Buna seara ! A avut loc un accident intre un autobus si autoturismul meu. Vinovat este soferul autobusului, a primit amenda si permisul suspendat. Acesta a ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul rca al persoanei vinovate pentru accident nu ma despagubeste fara proces-verbal de la politie irisa79 irisa79 cum s-a produs [u]evenimentul[/u]: masina mea (logan) care era oprita in parcare, a fost avariata de o toyota (de asemenea parcata, dar vis-a-vis fata de ... (vezi toată discuția)