avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aplicare legea 34/2015
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aplicare legea 34/2015

buna ziua!
Stie cineva daca se mai aplica leg34/2015? vad ca intr-un articol de aici apare legea 230/2007 actualizata in 2015 si la atributiunile administratorului nu este punctul prevazut de legea 34/2015,este drept ca in articolul respectiv nu scrie si MO in care a aparut reactualizarea din 2015.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:33, 15 Septembrie 2015
Legea 34 din 2015 a intrat in vigoare in acest an si se aplica. Aceasta lege completeaza art. 36 din legea 230/2007, cu inca o atribuitiune a administratorului asociatiei si anume:
g)informarea trimestrială, în scris sau prin poşta electronică, a proprietarilor, membrii asociaţiei de proprietari, cu privire la situaţia financiară cuprinzând toate elementele de cheltuieli, venituri, încasări şi plăţi aferente asociaţiei de proprietari, sub semnătura proprie şi contrasemnată de preşedintele şi de cenzorul asociaţiei de proprietari.

Legea 230/2007 inca nu a fost publicata in M.O. in forma actualiazata asa cum se intampla cu multe alte legi. Dar fiecare poate sa si-o actualizeze in calculatorul sau, pe site-ul sau s.a.m.d.
ok. multumesc.
Dar in afara de leg34/2015 mai exista si alte actualizari ale legii in 2015? Eu am gasit un articol care spune ca leg 230/2007 a fost actializata si insira exact aceeasi lege cu actualizarile din 2014, care nu contin modificarile atributiunilor adiministratorului. astra era problema mea. Doar pe net oricine poate scrie orice , valabil este daca indica si sursa:)
Stimabile,
Nu exista nici o actualizare oficiala si integrala, publicata in M.O. a legii 230/2007. Asa cum am mai spus, sunt cateva legi care au aparut dupa 2007 care prin prevederile lor aduc modificari sau adauga ceva la legea 230/2007. Iar noi trebuie sa aplicam legea 230/2007 cu toate modificarile si completarile la zi, repet, fara ca sa fi straduit cineva sa publice in M.O. legea cu acestea modificari la zi.
Dar. spunti-ne concret ce problema aveti si poate gasim raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari la legea 230/207 Viking89 Viking89 Unde as putea gasi modificarile ulterioare facute la legea 230/2007?Legat de asociatie si penalizari? Va multumesc (vezi toată discuția)
Legea asociatiei de proprietari andr33apn andr33apn X-( care este ultima actualizata?Vreau sa cer socoteala presedintelui de asociatie si trebuie sa merg documentata. (vezi toată discuția)
Carte de imobil gera905 gera905 Buna seara. Se poate face reactualizarea datelor locatarilor pe formularul vechi (1998) al cartii de imobil? Modelul nou de unde se ia? Trebuie instiintat si ... (vezi toată discuția)