avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

Buna ziua . Am fost casatorit legitim si acum sunt divortat si sunt recasatorit . Cat am fost casatorit cu fosta sotie , am locuit cu ea in apartamentul care era pe numele ei , iar toate facturile la asociatia de locatari si apoi de proprietari erau achitate de amandoi dar pe numele ei si de asemenea mai este vorba si despre achitarea curenrului electric , precum si firma de televiziune si de cablu TERRA SAT , actualmente DIGI TV ( cu mentiunea ca toate aceste contracte erau pe numele ei ).
Intrebari :
1.Acum eu am introdus partajul si doresc sa stiu daca facturile catre asotiatii au fost achitate pe numele ei , eu am dreptul la 50% din valoarea facturilor achitate , tinid cont ca eram casatoriti legitim ?
2.Trebuie sa ma adresez asociatiilor eu personal pentru a intra in posesia facturior achitate sau acestea le poate solicita avocatul meu ?
3. Daca ma pot adresa eu personal , in afara de o cerere prin care solicit o copie dupa aceste sume achitate , trebuie sa fac dovada atat cu certificatul de casatorie , cat si cu cel de divort ?
4. Si la celelalte firme mai sus mentionate se procedeaza la fel ?
5. Daca este o alta modalitate va rog sa-mi spuneti si in baza carei legi se poate face ?
Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 14:50, 14 Septembrie 2015
Nu aveti ce sa recuperati. V-ati bucurat impreuna de curent, curatenie pe scara blocului etc. Puteati sa solicitati numai banii investiti in renovari, mobile etc. ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata catre asociatii dodorel62 dodorel62 Buna ziua . Am fost casatorit legitim si acum sunt divortat si sunt recasatorit . Cat am fost casatorit cu fosta sotie , am locuit cu ea in apartamentul care ... (vezi toată discuția)
Abonamentul pentru radio _tv este obligatoriu? ContSters330987 ContSters330987 Daca am un televizor si este cuplat la antena digi platind un abonament in care este inclus si tvr 1 iar emisiunile radio le pot asculta tot prin acelasi ... (vezi toată discuția)
Pacalit de o firma de telefonie agud agud Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Acum o luna de zile, tatal meu a decedat. Imobilul in care a locuit, a fost cumparat de fiica mea ... (vezi toată discuția)