avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare stimulent intoarcere din concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare stimulent intoarcere din concediu de ingrijire copil

Buna ziua.
Imi puteti spune va rog, daca in cazul in care mama a optat pentru 2 ani CIC, si se intoarce la locul de munca inainte de a implini varsta de doi ani, daca se acorda acel stimulent pentru a reveni mai repede la munca?
Va multumesc si va doresc o dupa-masa placuta in continuare.
Cel mai recent răspuns: dornseiff , utilizator 15:13, 17 Septembrie 2015
Da, va primi stimulent pentru perioada ramasa de la data intoarcerii la munca si pana ce copilul implineste varsta de 2 ani. Pentru aceasta este necesar ca mama sa intocmeasca 2 dosare: unul pentru suspendarea acordarii indemnizatiei de crestere a copilului si unul pentru acordarea stimulentului. Va sfatuiesc sa mergeti la serviciul de asistenta sociala din cadrul primariei si sa cereti lista documentelor necesare. De asemenea trebuie sa faceti o cerere catre angajator cum ca doriti sa va reluati activitatea si sa indicati data de la care doriti sa reincepeti. In baza acesteia se va emite o decizie care va este necesara la dosarul pentru stimulent.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie puni puni buna ziua. as dori sa stiu daca o mama care obtine venituri din activitati liber profesioniste (coafeza) are dreptul la concediu de ingrijirea copilului si de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la locul de munca inainte de incetare cic (schimbare angajator) bumbulut bumbulut Buna ziua, am optat pentru CIC pe perioada de 2 ani. Copilul meu e nascut in mai 2013, urmeaza sa implineasca 1 an, la data de 1 mai 2014, iar eu am ... (vezi toată discuția)