Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii minori

Buna ziua,

Am doi copii si mi-au fost incredintati mie la divort. Eu as dori sa plec in strainatate la munca si vreau sa-i las parintilor mei in grija. Cum fac acest lucru sa fie legal pt ca mi-e frica sa nu-i ia fostul sot, pe motiv ca eu am plecat in strainatate? As dori sa fac niste documente legale ca sa-i las in grija lor? Se poate acest lucru? As dori ca ei sa incaseze si alocatia copiilor.
Eu am o poprire pe cont la banci si nu pot sa incasez alocatia pe card pt ca toti banii mi-i ia banca. Acum iau alocatia de la posta, dar daca plec nu mai pot sa o iau iar de pe card mi-i ia banca.

Va multumesc
Da se poate.
Se poate solicita incredintarea minorilor catre bunicii materni, provizoriu, motivat de faptul ca plecati la munca in strainatate.
Incunostiintati autoritatea tutelara de acest lucru,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minori in afara tarii! nicoletab3 nicoletab3 Buna ziua! Va rg sa ma ajutati sa ma lamuresc si eu ! 1 ) In cazul in care fostul sot lucreaza in strainatate , si locuieste cu o alta femeie , are buletin ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor piratu piratu mamei ii este incredintat copilul la varsta la care avea 3 ani conform hotararii judecatoresti. de 8 ani mama traieste in concubinaj impreuna cu concubinul si ... (vezi toată discuția)