avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In ce conditii se poate rejudeca un dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In ce conditii se poate rejudeca un dosar

Buna ziua,
Va rog mult sa ma sfatuiti ce cale de atac mai pot urma ( in afara de recurs), in conditia in care am pe rol un dosar avand ca obiect " Hotarare care sa tina loc de act autentic" iar instanta de fond, dupa o durata a procesului de 2 ani avand toate inscrisurile, expertiza si declaratia martorului in favoarea mea, mi-a respins cererea ca neintemeiata, iar apelul mi l-a respins ca nefondat.

In ce conditii se poate trimite dosarul pentru rejudecare ? Urmeaza sa fac recurs dar, din cate am vazut pe net, sunt respinse din start. As dori totusi ca dosarul sa fie rejudecat de o instanta mai competenta si nu stiu daca sa solicit acum la recurs.

Multumesc anticipat

~ Conținut șters la cerere ~
Recursul nu este prevazut de NCPC drpet cale de atac in astfel de cazuri, de aceea sunt respinse ca inadmisibile. Daca sunt indeplinite conditiile legale ,putetiformula caile de atac extraordinare:contestaite in anulare(art.503-508 NCPC),revizuire( art.509-513 NCPC)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva apel carsteaverginica carsteaverginica buna seara , instanta de Apel mi-a respins cererea de apel ca nefondata. Definitiv. mai pot ataca hotararea in vreun fel ? dosarul este civil. (vezi toată discuția)
Casare in tot dmanisor dmanisor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel; Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)