Buna ziua,
Va rog mult sa ma sfatuiti ce cale de atac mai pot urma ( in afara de recurs), in conditia in care am pe rol un dosar avand ca obiect " Hotarare care sa tina loc de act autentic" iar instanta de fond, dupa o durata a procesului de 2 ani avand toate inscrisurile, expertiza si declaratia martorului in favoarea mea, mi-a respins cererea ca neintemeiata, iar apelul mi l-a respins ca nefondat.
In ce conditii se poate trimite dosarul pentru rejudecare ? Urmeaza sa fac recurs dar, din cate am vazut pe net, sunt respinse din start. As dori totusi ca dosarul sa fie rejudecat de o instanta mai competenta si nu stiu daca sa solicit acum la recurs.
Recursul nu este prevazut de NCPC drpet cale de atac in astfel de cazuri, de aceea sunt respinse ca inadmisibile. Daca sunt indeplinite conditiile legale ,putetiformula caile de atac extraordinare:contestaite in anulare(art.503-508 NCPC),revizuire( art.509-513 NCPC)
Casare in tot
dmanisor
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este urmatorul pas care pot sa-l fac( SC SRL) in urma hotararii data de Curtea de apel;
Tip solutie: cu ... (vezi toată discuția)