avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda mijloace de transport
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda mijloace de transport

Buna ziua.
Am primit astazi o instiintare poprire de la Finantele Publice Locale Ploiesti in care se mentiona suma de 250 de lei si titlul executor din anul 2010. AM sunat la ei si mi-au spus ca am o amenda pe RATP din 2007 pentru care s-a emis titlu executoriu in 2010. Eu nu am primit niciun proces verbal, nicio instiintare de plata, habar nu aveam de existenta vreunei amenzi. Pana acum un an aveam adresa din buletin intr 0 locatie unde nu mai locuia nimeni. E posibil sa fi ajuns acolo procesul verbal? Dar nu trebuia sa semnez de primire, sa mi se spuna ca pot plati in 48 de ore jumatate din contravaloare amenzii etc...? Intrebarea mea este : pot contesta aceasta poprire? cum pot face avand in vedere ca au trecut 8 ani de la amenda si 5 ani de la emiterea titlului executoriu, asa cum mi s-a spus de la finante?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:30, 24 Septembrie 2015
In conditiile in care dv nu mai locuiti la adresa care ati avut-o in actul de identitate la momentul constatarii si consemnarii contraventiei,nu aveti cunostiinta daca PV a fost comunicat la acea adresa,acum este tardiva discutia pentru document incheiat in 2007
Daca aveti motive intemeiate,puteti formula contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit o somatie bicaemilia bicaemilia Buna ziua ,am primit o somatie de plata , de la Directia economica si finante publice locale , cu titlul de executare silita in 15 zile .Mentionez ca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda ratp snatchnew snatchnew Buna Ziua! As dori si eu o informatie legata de amenda RATP ( Ploiesti) pe care am primit-o in cursul anului 2010! Problema sta in felul urmator am luat ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre directia de impozite si taxe locale ContSters292683 ContSters292683 Buna seara, La inceputul lunii august am primit o amenda contraventionala pe transportul in comun din Ploiesti pe care am achitat-o prin site-ul ghiseul.ro, ... (vezi toată discuția)