avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Termen prelungire depunere argumente la opozitie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Termen prelungire depunere argumente la opozitie

Buna ziua!
As dori sa stiu urmatoarele: daca marca e publicata in 1.07, poti face opozitie pana pe 1.09. Daca depui cerere de prelungire termen pentru depunere motive pe 25.08, pana cand se acorda prelungirea? Pana pe 25.10 sau 1.11?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: monik , utilizator 16:10, 28 Septembrie 2015
OSIM acorda un termen de maxim 2 luni de la data cand s-a depus cererea de prelungire pentru ca persoana care a depus opozitia la inregistrarea unei marci sa poata da precizari necesare sustinerii motivelor de opozitie. Conditia pentru admiterea acestui termen este ca la data depunerii cererii de prelungire sa fi achitat o taxa de 44 lei. Ase vedea art.18 din Regulamentul de aplicare a legii marcilor. Deci, daca ati platit aceasta taxa la data depunerii cererii de prelungire, termenul maxim posibil sa va fie acordat este pana la 25.10.2015.
va multumesc mult! deci se acorda de la data la care depun cererea, nu la data la care fac plata pentru prelungire..adica daca fac plata pe 24.08, dar depun cererea pe 25.08, termenul se calculeaza de la 25.08..am inteles corect?
Da,temenul maxim de prelungire este pana la 25.10 2015
va multumec frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examinare pe fond la înregistrare marcã naþionalã monik monik buna ziua, la examinarea de fond la inregistrarea unei marci nationala, OSIM analizeaza numai motivele absolute sau si pe cele relative? multumesc frumos ... (vezi toată discuția)
Opozitie/decizie inregistrare marca bubu.g bubu.g Impotriva unei decizii de inregistrare a marcii nu se face opozitie?se face contestatie? (vezi toată discuția)
Inregistrare marca elena_neculau@yahoo.com elena_neculau@yahoo.com Adresez o intrebare specialistilor in domeniu. La inceputul lunii februarie 2014 am depus o cerere pentru inregistrarea unei marci. La acea data, in urma ... (vezi toată discuția)