Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda consum bauturi alcoolice

Buna seara,

In cazul in care un politist sustine ca m-a amendat cu suma de 500 de lei si sustine ca a filmat faptul ca aveam o doza de bere in mana deci pt consum de bauturi alcoolice nefiind in spatiul public si fara sa mi se intocmeasca un proces verbal doar mi-a trecut datele intr-o agenda si mi-a zis ca o sa o primesc prin posta poate fi valabila amenda fara proces verbal?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Se poate ataca o asemenea amenda pentru anulare ? dcostyn dcostyn Buna ziua Am si eu o intrebare. Acum o saptamana mi s-a intamplat un eveniment oarecum ciudat. Am venit de la o partida de fotbal si am ajuns in spatele ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei, cum ma pot proteja ? andrej andrej Buna seara. In urma cu doua seri trebuia sa ma urc in masina sa plec pana la o ruda. Cand cobor din scara ma intalnesc cu un prieten de-al meu cu care am stat ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru consum de alcool in spatiul public dan_ghita dan_ghita Buna ziua. Astazi, 16 septembrie, am fost abordat de un echipaj al jandarmeriei romane la ora 12 noaptea pentru a mi se inmana un proces verbal si o amenda in ... (vezi toată discuția)