avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel decizie civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel decizie civila

Am avut un proces cu comisia judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenului, unde am solicitat anularea unei hotarari emisa de aceasta.La termen aceasta a formulat intampinare dar cu un continut formal fara a face referire la motivele pentru care a emis aceasta hotarare, in sensul ca nu a facut referire la documentele care se afla la dosarul de reconstituire. Desi in dosar exista TP in care se vede ca a fost reconstituita o sup de teren mai mica decat in documentul emis de arhivele statului, care de asemenea a fost depus la dosar aceasta motiveaza doar prin expresia nu a facut dovada detinerii unei suprafete mai mari decat cea reconstituita anterior. Am formulat de asemenea raspuns la intampinare si am depus si o schita a suprafetei de teren care a fost reconstituita, care este de asemenea mai mica decat cea inscrisa in doc emis de arhivele statului. Instanta a emis hotarare ca nefondata cererea, ba mai mult decat atat face afirmatia ca sup inscrisa in TP nu este mai mica decat cea inscrisa in doc emis de arhivele statului. Oare chiar asa de departe poate sa mearga un judecator? Surprinzator ca desi comisia judeteana a facut o intampinare formala instanta a facut referire la unele aspecte din legislatia privitoare la reconstituirea dreptului de proprietate. Acum in cadrul recursului pe care intentionez sa l fac eu va trebui pe langa aberatia emisa de comisia judeteana sa dezbat si unele din elementele expuse in motivarea instantei? Cine pe cine apara?

Alte discuții în legătură

Teren furat de primarie! dncl dncl Buna seara!In 91 am revendicat un teren care a apartinut tatalui meu dupa care mi sa dat o adeverinta.Titlu a venit mai tirziu dar fara acel teren!Intre timp ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept proprietate cristina/BZ cristina/BZ -in 1954 parintii mei au cumparat 5000mp teren in vatra satului,RESPECTIV INTRAVILAN - in 1959 parintii mei,in prezent decedati, figurau cu suprafata( ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate rallu28 rallu28 Buna ziua. As dori daca se poate sa imi raspundeti sau sa imi oferiti solutii pentru urmatoarea speta: In anul 2007 , numitei B.A i s-a recunoscut dreptul de ... (vezi toată discuția)