avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie neridicata in luna decesului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie neridicata in luna decesului

cine are dreptul de a ridica pensia din luna in care a decedat o persoana? Decedatul nu are sotie si nici copii. Cheltuielile de mormantare au fost suportate de un frate.
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:41, 30 Septembrie 2015
mostenitorul de drept, in cazul de fata fratele si parintii daca mai sunt in viata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia unui decedat rotarugabriela rotarugabriela Pensia unui decedat se inmaneaza familiei numai pentru luna in care a avut decesul acestuia?Sau si pentru alte luni urmatoare cum se vehiculeaza?(1-2 luni ... (vezi toată discuția)
Pensie dupa deces loredana8989 loredana8989 Buna ziua. Fratele bunicii mele in luna martie 2015 mi-a facut un ctr de vanzare-cumparare cu obligatia de intretinere (neavand copiii sau sotie). Pe 1 ... (vezi toată discuția)
Ultima pensie si modalitati de ridicare a ei valentinstate valentinstate buna ziua cum pot ridica ultima pensie a bunicului meu decedat in 4 ian 2013 in calitate de nepot el nemaiavind pe nimeni in viata de gradul ... (vezi toată discuția)