sorinaccio 
	    	Utilizator

sorinaccio 
	    	Utilizator	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 matealecs85	                   

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire/ intrebare.
In cursul zilei de azi mergeam cu autovehicolul pe bld Timisoara dinspre intersectia cu strada Moinesti spre ... (vezi toată discuția)
	                    matealecs85	                   

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire/ intrebare.
In cursul zilei de azi mergeam cu autovehicolul pe bld Timisoara dinspre intersectia cu strada Moinesti spre ... (vezi toată discuția)

AndreiRadu197	                   

Salutare! Astăzi, 25.11.2017, am depășit pe trecerea de pietoni și imediat am fost oprit de poliție și mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile. ... (vezi toată discuția)
	                    AndreiRadu197	                   

Salutare! Astăzi, 25.11.2017, am depășit pe trecerea de pietoni și imediat am fost oprit de poliție și mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile. ... (vezi toată discuția)

S.Claudiu	                   

Buna ziua, acuma 3 luni am avut un accident \" cu victime \" am lovit un o tip care era pe o motocicleta ( eu cu masina ) care a franat pentru a trece un ... (vezi toată discuția)
	                    S.Claudiu	                   

Buna ziua, acuma 3 luni am avut un accident \" cu victime \" am lovit un o tip care era pe o motocicleta ( eu cu masina ) care a franat pentru a trece un ... (vezi toată discuția)