avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict la locul de munca

Buna ziua. Fiull meu lucreaza la o firma, are 19 ani, si sistematic este agresat verbal de catre o colega, il ameninta, cu bataia, il injura zilnic, sare sa il loveasca, am vorbit si cu patronul firmei si l-am rugat sa ia masuri, si nimic. V-as ruga sa imi dati un sfat, sa stiu cui sa ma adresez. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:54, 4 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru raspuns, patronul nu vrea sa renunte la fiul meu, aceasta colega nu stiu de ce nu il suporta, probabil si diferenta de varsta, noi , familia am decis sa isi de totusi demisia, pentru ca nu am dori sa aiba nimeni de suferi. Cert este ca am auzit o rnregistrare pe telefon pt ca l-am rugat sa o inregistreze, si it se face pielea de gaina cand auzi ce spune.
Aveti grija cu acele inregistrari ca nu pot fi folosite decat in anumite situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traumatism prin agresiune fizica dreadful dreadful buna, pe data de 10 februarie 2009 am fost victima unei violente agresiuni fizice de catre bodyguradul unui local. in acea seara am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)
Vecin agresor care sfideaza autoritatea ellaene ellaene Buna ziua.Locuiesc in comuna Ciocanesti,judetul Dambovita,sunt mutata de doi ani si la cateva luni dupa ce ne-am mutat ,dorind sa construim un gard inalt intre ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie pentru minor lildar lildar Buna seara! Va rog sa ma indrumati cum sa procedez in situatia in care doresc ordin de protectie pentru mine si fiul meu,minor in varsta de 9 ani. Situatia ... (vezi toată discuția)