avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta, majorare pret cu valoarea PAD
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta, majorare pret cu valoarea PAD

Am incheiata o asigurare a locuintei la Asirom pe 5 ani de zile(expira la data de 06 octombrie 2016) in cadrul politei sunt cuprinse clauze facultative dar si riscurile obligatorii din PAD ,acum asiguratorul spune ca sunt obligata sa inchei pana la data de 06 octombrie 2015 si polita obligatorie si sa platesc aceeasi rata ca pana acum plus 20 de euro suma pentru PAD..
Conform Legii 191/2015 pentru politele multianuale obligatia de a incheia PAD intervine la prima aniversare anuala ,ce inseamna aceasta?.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:50, 6 Octombrie 2015
Conform legii, de azi aveti obligatia sa faceti polita PAD, de 20 EUR. Dacă asigurătorul dorește să mențină rata de primă la vechiul tarif, deși expunerea lui scade, nimeni nu vă oprește să căutați un alt asigurător. Vă recomand să mai negociați.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Dilema: asigurare obligatorie(pad)-asigurare facultativa mykybz mykybz Cu scuzele de rigoare pentru ca nu am reusit sa adaptez discutiile interesante referitoare la subiectul asigurarii obligatorii a locuintei din acest forum, la ... (vezi toată discuția)
Legea 191/2015 privind modificare legii 260/2008asigurarea locuintelor cornelvas cornelvas Buna ziua azi am primit o recomandata de la societatea de asigurari unde aveam asigurare multianuala pentru locuinte sa aduca dovada PAD-ului intrucat pe ... (vezi toată discuția)