avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum aflu daca iubitul meu e casatorit?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum aflu daca iubitul meu e casatorit?

buna ziua. Am o relatie de aprox 4 ani in urma careia a rezultat o sarcina:D. Eu am muncit in italia si el in Romania, dar a avut multe joburi si in italia, deci am avut multe perioade in care am locuit impreuna. Eu am 26 ani, el are 36. Ne-am oferit unul altuia destul spatiu si nu ne-am interogat trecutul. Eu nu am facut cunostinta cu familia lui (mama, bunica sora) niciodata. de cand am venit in tara datorita sarcinii observ o intrerupere a intrevederilor noastre. Vine f tarziu acasa, are si nopti cand e plecat, isi spala rufele la bunica pe motiv ca face economie la curent.

Intrebarea mea este cum as putea afla daca e casatorit sau divortat! sau daca are alte obligatii fata de o familie..
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:22, 7 Octombrie 2015
Apelati la serviciile unui detectiv particular daca aveti suspiciuni cu privire la starea civila a concubinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea bunurilor gigel63@yahoo.com gigel63@yahoo.com Buna seara! Sunt o persoana care am dorit si doresc sa fac bine pe unde merg. In speta urmatoare, va rog ,sa ma ajutati - cum trebuie sa procedez sa fac ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin identitate mioararadu mioararadu buna sora mea a locuit in concubinaj timp de 18 ani anul acesta concubinul a decedat el avand 3 copii .Ea vrea sa revina la casa parinteasca unde locuieste ... (vezi toată discuția)
Abuz sau dreptate ContSters222748 ContSters222748 [u][/u]Care este legea care da dreptul ca o asociatie de proprietari sa ceara facturile ENEL unui proprietar pe motiv ca valoarea la gaz metan s-a dublat pe ... (vezi toată discuția)