avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectare Sentinta civila de mama copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectare Sentinta civila de mama copiilor

Nerespectare Sentinta civila de mama copiilor.Nu aduce copiii in program de vizitare,mai mult de atat i-a invatat pe copiii sa spuna ca nu mai vor sa vina la mine.(Alienare parentala)Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: chitu emil , utilizator 09:47, 13 Octombrie 2015
Buna ziua,
Va trebui sa solicitati o ancheta psihosociala a minorilor si apoi sa va adresati unui executor judecatoresc.
Copiilor li s-a facut expertiza psihologica (pe 11.09.2014)si s-a concluzionat ca nu prezinta garantii de sinceritate.,existand inconsecvente in declaratiile facute de ei.
1. nu va suparati ce inseamna sau vreti sa spuneti dvs. prin :" Copiilor li s-a facut expertiza psihologica i s-a concluzionat ca nu prezinta garantii de sinceritate.,existand inconsecvente in declaratiile facute de ei."

2. ce varsta au copii si de ce considerati ca raspunsurile celor mici nu au fost sincere ?

3. daca s au incurcat sau si mai dragut poate s au balbait dvs.,considerati ca mint sau spun adevarul , insa la fel ca orice alta fiinta umana din cauza emotiilor, a stresului nu au raspuns pe placul unuia sau a altuia ?!

4. daca minorii nu vor sa va urmeze inseamna ca sunt manipulati / alienati de mama sau doar ca dvs nu ati stiut sa va comportati cu ei in asa fel incat sa nu exista astfel de refuzuri ?( fostul meu sot si tata a batut baiatul, l a urechiat si cand merge la el tre sa fie stana de piatra altfel urla ca o isterica soacra la copil - nu va mai merge in casa si cu el probabil niciodata iar eu cu forta de langa mine nu il voi da n i c i o d a t a cu riscul ca voi plati amenzi si ca voi avea 1000 de procese penale - daca cel mic vrea sa mearga, poate merge, este hotararea lui insa cu forta nu il ia nimeni pentru ca,copii nu sunt animalele pana si animalele, pot sa hotarasca unde merg, cu cine, unde stau si au drepturi copii de ce sunt batjocoriti si folositi de acesti asa zisi tati doar ca sa faca rau mamelor copiilor pe care se presupune ca ii iubesc ?!)

nu generalizez, nu toti taii sunt la fel, al meu a fost si este eroul si domnul sufletului meu !!

cunosc tati care ar face orice pentru copii lor si nu iar supune niciodata unor astfel de traume(executori, tribunale, politie, scandaluri, jigniri, batai) sunt tati care isi cresc singuri copii si se descurca de minune dar mai sunt si jigodiile care nu fac altceva decat sa se foloseasca de copilul pe care nu l-au vrut niciodata ca sa faca rau celei care a ales intre a face un copil si el ca in cazul meu care i am spus ca nu voi face avort si in secunda 2 si a facut viata ca el " nu sunt pregatit de schimbat pampersi si sa spal rahati"

m am chinuit si ma chinui singura sa nu i lipseasca nimic celui mic iar cand este luat la programul de vizita (suna ca la puscarie" ) este chinuit, imbolnavit,lovit, neingrijit si ma intreb si va intreb pe voi tatii de ce nu va vedeti de viata voastra macar in situatiile in care mama face totul ca cel mic sa fie bine si copilul este bine de ce nu lasati copilul sa creasca frumos, linistit fara traume si plimbandu se pe usi iar cand e suficient de mare sa incercati sa construiti o relatie, de ce trebuie fortat daca nu va vrea in viata lui, de ce trebuie sa fiti voi astia tatii iubitori o rusine pentru copii vostrii???

va multumesc si sper sa mi raspundeti strict la intrebari fiindca as vrea sa stiu si pctul de vedere al unui barbat/tata iubitor ...

cu stima ..
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2015
brokenangel, utilizator
Sentina de divort sau cea care statuteaza dreptul de legaturi personale trebuie sa fie definitiva.
Cu acest Titlu Executoriu mergeti la un executor judecatoresc pentru demararea executarii silite in baza Art 910-913 Cod Procedura Civila.
Puteti sa folositi si Legea 272/2004 republicata in Monitorul Oficial din 5 mar 2014, Art 18 si 20.
Din pacate alienarea parentala nu este acceptata inca in legea romaneasca ca o forma de abuz emotional, asa cum sunt aceste abuzuri descrise in HG 49/2011.
Nu va asteptati la o rezolvare rapida!
Oare de ce femeia aia a plecat cu copiii si nu vrea sa mai stie de dvs? Oare chiar sunteti atat de nepatat si de corect?

La cat de taios va exprimati ....eu cred ca ati facut ceva de ati adus-o pe femeie in stare de asa ceva....

Bun! Nu-i aduce pe copii in vizita! Esti parinte: du-te dta la ei! Daca zici ca-i iubesti.....ceea ce nu cred......

Vrei neaparat punerea in aplicare a deciziei judecatoresti.......nu esti parinte!

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Minori care nu vor sa mearga cu tata! Cristian0711 Cristian0711 In urma divortului, tatal are dreptul la doua saptamani sa ia copiii minori, etc! Copiii (8 si 10 ani), nu vor sa mearga! Asta si datorita comportamentului ... (vezi toată discuția)
Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)