avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa evacuez pe un strain din casa ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa evacuez pe un strain din casa ?

Buna ziua,

Traiesc intr-un apartament de 2 camere cu sora si concubinul ei de 4 ani. La inceput ne-am inteles, dar pe parcurs ne-am certat din cauza datoriilor de la casa de la intretinere pana la lumina, cablu, etc.. El nu este casatorit sau nu are viza de flotant pe locuinta mentionata.
Casa este pe numele tatalui meu dar nu prea se baga in asa ceva si s-a mutat la tara. Ca drept legal doar eu si sora mea putem locui acolo.

Va rog sa ma sfatuiti cum pot sa-l evacuez ? Cu Politia, ma vor ajuta ei ? Plus ca am tot primit amenintarii de la el.

Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2015
ionutz89, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionutz89 , utilizator 21:34, 9 Octombrie 2015
Trebuie sa fomulati o actiune in instanta de evacuare a persoanei respective care locuieste in imobilul respectiv fara titlu.
Este tolerat în casă de către sora dvs?
Da, este tolerat de ea.

Sa inteleg ca politia nu ma va ajuta deloc ?
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2015
ionutz89, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietenul surorii mele poate fi evacuat din casa părinților? Mikkutza Mikkutza Buna seara. Ma confrunt cu o problemă si as dori sa stiu legal ce pot face. Locuiesc temporar in casa părinților (apartamentul meu fiind in ... (vezi toată discuția)
Evacuare persoana cu mutatie de catre unul dintre proprietari alexusbr alexusbr Buna ziua. Va rog sa sfatuiti ce sa fac in urmatoarea situatie: Sunt proprietar impreuna cu inca 2 frati ai unui imobil dobandit prin mostenire. Nu am iesit ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin!! Eu68 Eu68 Sunt intr o rel.de concubinaj de 10ani iar concubinul nu din acelasi judet cu mine si in momentul in care ne am mutat impreuna la mine i am facut si buletin cu ... (vezi toată discuția)