Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parere despre amenzile OJNJ

Am o cunostinta care a efectuat depuneri si retrageri la o anumita casa de pariuri(bet365)si cred ca toata lumea a aflat de acest caz. As dori sa stiu daca trebuie sa se alarmeze ca o sa primeasca amenda si daca exista posibilitatea de a ataca in instanta aceasta decizie
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:09, 17 Octombrie 2015
Daca va fi amendat poate sa conteste in instanta pv de contraventie respectiv.Acest drept este prevazut de lege indiferent de institutia ce aplica amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport retrageri anuale (online) la casa pariurilor muresansandu muresansandu Salutare, O sa va arat direct mesajul: Stimate Muresan Sandu, Având în vedere cadrul legislativ în vigoare din România, dorim să te informăm cu ... (vezi toată discuția)
Amenda taxa de pod buna ziua, am aflat acum 2 zile ca am primit amenda pentru neplata ... timeea7 timeea7 Buna ziua, Am aflat acum 2 zile ca am primit amenda pentru neplata taxei de pod de la Fetesti. Podul a fost trecut in data de 5.07.2020, amenda a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Amendă contravențională Braveheartro Braveheartro Bună ziua. Aș dori să aflu dacă pentru un proces-verbal întocmit de un agent de poliție în data de 17.01.2020, amenda se poate achita în 15 zile, la ... (vezi toată discuția)