avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cercetare penala - procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cercetare penala - procedura

Buna ziua , va rog sa-mi spune-ti daca exista un cadru legal care sa-mi dea dreptul in calitate de concubina cu imputernicire sa pot vizualiza actele privind cercetarea penala a persoanei cu care convietuiesc , in situatia in care acesta nu este in tara , a primit o citatie la care m-am prezentat eu si ca informatie nu am primit decat art. de lege la care este cercetat , fara nume parte vatamata sau situatie , probatoriu etc . Multumesc anticipat .
Solicitati concubinului dvs. o procura, obtinuta prin Consulatul roman. In baza respectivei procuri angajati un avocat, sau chiar fara procura alegeti avocatul, urmand ca acesta sa incheie un contract de asistenta juridica la distanta cu prietenul dvs.
Avocatul ales, poate consulta dosarul in temeiul art. 94 CPP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc in afara tarii, iar mama vrea sa faca mostenirea dupa ... Diana Popa22 Diana Popa22 Locuiesc in afara tarii, iar mama vrea sa faca mostenirea dupa tata si bunica. Nu pot ajunge in tara si nici nu am cum sa fac procura de imputernicire pentru ... (vezi toată discuția)
Procura alinatug alinatug Buna ziua. Sotul meu este plecat din tara si va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: Am un credit bancar, unde amandoi avem ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)