avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Separatie de bunuri la casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Separatie de bunuri la casatorie

Buna.As dori informatii cu privire la regimul Separatiei de bunuri.Cine poate sa intocmeasca acest document?Notarul,avocatul sau un jurist?Unde pot sa apelez,se poate si online?
Cel mai recent răspuns: rodicatimu , utilizator 17:36, 21 Octombrie 2015
Conventia de separatie de bunuri se face in forma autentica,la notar. Trebuie sa mergeti la notar impreuna cu viitorul sot sau daca sunteti casatorita, cu sotul.
Urmeaza sa ma casatoresc in Filipine.Nu stiu cum se procedeaza trebuie sa iau actul tradus si legalizat cu mine?Acolo sa cautam un notar?
Va stabiliti in Filipine?Sunteti ambii cetateni romani?
Nu ne stabilim acolo,urmeaza sa venim in Romania.Eu sunt roman iar ea filipineza.Cred ca trbuie sa venim in Romania sa-si faca si ea cartea de identitate si pasaportul iar apoi ne vom stabili in Italia unde eu am rezidenta si lucrez.Cred ca asa vor decurge etapele.Alti zic ca o pot duce direct in Italia.Nu stiu concret nimic.
Nu va ajuta cu nimic inchierea unei conventii in Romania. Daca va casatoreati in Romania da.

Alte discuții în legătură

Apartament in romania soti roman si italian separatie de bunuri patrimoniale ContSters59529 ContSters59529 Am cumparat din venitul personal o garsoniera in Romania in 1992 pe numele meu, fiind casatorita in regim de separatie de bunuri patrimoniale cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate (italia) cojocaru_d35 cojocaru_d35 Buna ziua ! Sant casatorita in strainatate,Italia ,cu un cetatean italian si as vrea sa stiu daca certificatul de casatorie trebuie inregistrat obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Separare de bunuri Daniel Stefan Daniel Stefan Buna ziua , suntem casatoriti di 2007 cu regimul bunurilor in comun din oficiu evident. Casatoria a avut loc in Romania ,amandoi suntem cetateni romani cu ... (vezi toată discuția)