Buna ziua, eu lucrez ca recuperator creante la un IFN (telefonic), as fi vrut sa stiu daca exista posibilitatea ca unul dintre clientii institutiei sa inregistreze convorbirea avuta cu mine , eu sunand din partea institutiei cu un numar din centrala, si daca imi va face reclamatie la politie pe numele meu personal , pot pati ceva in aceasta situatie amenda penala sau mai grav?
Am folosit speech-ul general, cu informarea clientului asupra consecintelor pe care le risca in stadiul in care era, si dansul a spus ca o i-a ca pe o amenintare si fiindca a innregistrat din cate a spus dansul apelul, va face reclamatie la politie pe numele meu..
In conditiile incalcarii Codului de conduita pe care trebuie sa-l respecte companiile de colectare a creantelor, este posibil sa ajungeti la o sanctiune interna.
Va sunt de folos informatiile continute de urmatorul link: www.avocatnet.ro/content/art...
Infractiune?
andrada76
buna ziua,
ma aflu in urmatoarea situatie: sunt deranjata noaptea de cineva de pe un nr de telefon.Am reusit sa-i aflu numele sunand la informatii desi am ... (vezi toată discuția)