avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlu executor Legea 10/2001
Discuție deschisă în Executare silită

Titlu executor Legea 10/2001

Intr-o cauza civila la legea 10/2001 tribunalul a hotarat despagubiri in bani pentru imobile demolate. Sentinta a ramas definitiva irevocabila din anul 2010 si a fost investita cu titlu executor. ANRP ul refuza sa intocmeasca actele de procedura legala pentru plata despagubirilor. Solicitand executarea silita biroul executorului judecatoresc a dat incheiere de respingere invocand dispozitiile legii 164/2014 art. 11 alin 3, si a precizat ca in 15 zile se poate formula contestatie la instanta de executare.
Analizand legea 164/2014 aceasta se refera la despagubiri acordate pentru petentii din Cadrilater, Basarabia si Bucovina si nu am gasit vreo referire ca ar fi aplicabila si la Legea 10/2001.
In aceste conditii intreb daca executarea silita se putea face si daca nu cum trebuie sa formulez contestatia adica ce motiv sa indic ? Multumiri.

Alte discuții în legătură

Indexare valoare omobil demolat-legea 10/2001 bukinst bukinst La o actiune Legea 10/2001 inceputa in anul 2002 Tribunalul a admis actiunea si a obligat Statul Roman prin Ministerul Finantelor sa plateasca o suma pentru 5 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - recurs ni_leta ni_leta Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o problema. Anul trecut am pus in executare 40% din cuantumul despagubirilor (Legea 10/2001) stipulat prin ... (vezi toată discuția)
Despagubiri conf. legii 290 / 2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatalui meu i s-a respins cererea privitoare despagubirilor ramase in Basarabia ca urmare a parasirii fortate de catre bunicii sai a proprietatilor avute, in ... (vezi toată discuția)