avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Iesire din indiviziune

O vecina a deschis un proces pentru iesirea din indiviziune cu care am fost toti de acord dar dupa vreo 7-8 de procese procesul s-a terminat, persoanei nu ii convine sentinta si nu vrea sa achite taxa de intabulare la CF. Mentionez ca ea a cerut si primit cheltuieli de judecata. Eu doresc sa inscriu sentinta in CF dar nu stiu cum pot proceda: o pot constrange sa achite partea ei de taxa la CF care trebuie achitata integral pentru toate parcelele rezultate sau e nevoie sa achitam noi ceilalti apoi sa ne primim banii inapoi in urma unui proces? A avut cineva asa un caz?
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2015
olimiha, utilizator
Cel mai recent răspuns: olimiha , utilizator 13:32, 28 Octombrie 2015
Buna ziua,
Daca nu este deacord cu plata va trebui sa o actionati in instanta.
Daca nu este ea deacord cu sentinta de ce nu a utilizat cxaile de atac avute la diuspozitie?
A utilizat toate caile de atac avut la dispozitie, insa ceea ce dorea dansa era sa suportam noi, cei cu parcela cea mai mica toata servitutea de trecere ceea ce nu e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren aledical aledical buna ziua am mostenit un teren sintem patru persoane ,am o notare de revendicare din 2004 la judecatorie iar dosarul cu numarul care apare in cf nu are nici o ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune officemvp officemvp buna seara . as dori sa-mi spuneti daca este posibil sa iesi din indiviziune cu alte persoane care sunt tiulari de un drept de folosinta in cote parti dintr-o ... (vezi toată discuția)
Intabulare,iesire din indiviziune si vinzare iuliana lucia iuliana lucia buna ziua. sintem 3 familii in curte ,am cumparat imobilul cu legea 112 pe 95 si momentan sintem in proces ptr. iesirea din indiviziune si intabularea ... (vezi toată discuția)