avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozitare retroactiva
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozitare retroactiva

Buna ziua.
Am un teren dobandit in anul 2009 pe care, din diverse motive, nu l-am declarat la fisc.
Acum doresc sa il vand. Solicitand certificatul fiscal de la serviciul local de impozite si taxe, am facut si declaratia respectiva si am primit o decizie de plata pe o perioada de 5 ani pentru acest teren.
Va rog sa imi spuneti in baza carei legi trebuie sa platesc retroactiv , pentru ca in Lg. 571/2003, privind Codul fiscal, nu am gasit nimic. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorels , utilizator 11:26, 26 Octombrie 2015
Codul de procedură fiscala, TITLUL VI Stabilirea impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi a altor sume datorate bugetului general consolidat, CAP. 2 Prescripţia dreptului de a stabili obligaţii fiscale, art 91 Art. 91 Obiectul, termenul şi momentul de la care începe să curgă termenul de prescripţie a dreptului de stabilire a obligaţiilor fiscale
[ link extern ]
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul de procedura fiscala marisas marisas CAP. II din Codul de procedura fiscala prevede: Prescriptia dreptului de a stabili obligatii fiscale ART. 91 Obiectul, termenul si momentul de la care ... (vezi toată discuția)
Inspectie fisc tzuku51 tzuku51 Sunt PFA.Daca am primit anunt pentru inspectie fiscala pentru luna mai a.c. ,pe citi ani in urma mi se va face inspectia?Ultima inspectie mi s-a facut in ... (vezi toată discuția)
Taxe locale badila steluta badila steluta exista o perioada in care sa se prescrie taxele la bugetul local ale unei societati . cit ma poate executa silit/ pt. ce perioada? va multumesc. (vezi toată discuția)