Am facut documentatia cadastrala pentru 6 parcele teren agricol, dupa care am depus actele la notar pentru succesiune. Am fost cu totii am semnat si cand a fost de platit actele o matusa care a primit partea ei din mostenire nu vrea sa plateasca partea ei de acte astfel avem cu totii actele la notar. Nu am putut ridica niciunul actele. Pe matusa nu o intereseaza sa plateasa si nu stiu ce e de facut. A doua problema a mea este ca atunci cand am facut cadastru acesta nu a venit sa masoare parcelele pe teren si ca urmare nu pot folosi terenul pentru ca nImeni nu-mi spune de unde si pana unde e al meu. Intarusare trebuia facuta odata cu actele cadastrale si cadastristul ma inselat? Sau se face separat? Daca e asa cum pot sa fac daca eu nu am actele? acestea fiind la notar. Va multumesc. Astept raspuns
Întãruºare teren
hot77cmc
Bine v-am regăsit.
Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Drept servitute
Jenny50
Mama are un teren impreuna cu sora sa(mostenit de la tatal lor), la care am facut separarea (fiecare cu parcela ei) si s-a stabilit drumul de acces intre cele ... (vezi toată discuția)