Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte cadastrale fara intarusare

Am facut documentatia cadastrala pentru 6 parcele teren agricol, dupa care am depus actele la notar pentru succesiune. Am fost cu totii am semnat si cand a fost de platit actele o matusa care a primit partea ei din mostenire nu vrea sa plateasca partea ei de acte astfel avem cu totii actele la notar. Nu am putut ridica niciunul actele. Pe matusa nu o intereseaza sa plateasa si nu stiu ce e de facut. A doua problema a mea este ca atunci cand am facut cadastru acesta nu a venit sa masoare parcelele pe teren si ca urmare nu pot folosi terenul pentru ca nImeni nu-mi spune de unde si pana unde e al meu. Intarusare trebuia facuta odata cu actele cadastrale si cadastristul ma inselat? Sau se face separat? Daca e asa cum pot sa fac daca eu nu am actele? acestea fiind la notar. Va multumesc. Astept raspuns

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Drept servitute Jenny50 Jenny50 Mama are un teren impreuna cu sora sa(mostenit de la tatal lor), la care am facut separarea (fiecare cu parcela ei) si s-a stabilit drumul de acces intre cele ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie teren olganaulea olganaulea Bunicii mei au cumpărat, acum 65 ani un teren agricol. Acesta era tăiat pe mijloc de o râpă, fiind specificat in respectiva chitanță teren ... (vezi toată discuția)