Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cand si cine are voie sa lanseze artificii/trasoare etc.?

sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!La miezul noptii, de la restaurantul alaturat locuintei mele,cand este organizata o nunta,se lanseaza,,atacul aerian,,/artificii,trasoare si alte materiale pirotehnice care cad peste casa mea.Ce trebuie sa fac,este vreo lege care sa ma apere?nu mai rezist,ma lasa inima...astept un raspuns cu trimitere la o lege,multumesc.

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice/local Bashque Bashque Buna ziua stimati domni/ doamne, Numele meu este Mihaela, am 38 de ani, un sot si doua pisici. Locuiesc in cartierul Militari, la statia de metrou Pacii, in ... (vezi toată discuția)
Legea linistii publice pentru restaurante cu autorizatie de functionare in imobile comune Gumini13Bob Gumini13Bob Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil comun cu destinatia initala de locuinta. Proprietarul vecin a cumparat partea sa de imobil de la o familie si a ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniștii publice sau cum câinii latră, caravana trece veronik veronik Buna seara, In ceea ce priveste tulburarea linistii publice si ma refer aici la un restaurant ce tulbura linistea publica, cel putin 3 nopti pe saptamana, ... (vezi toată discuția)