avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social cu activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social cu activitate

buna ziua!

in certificatul constatator al firmei scrie: Activitati proprii de birou pentru societate: la sediul social din .... si adresa sediului social.

Intrebarea mea este: am dreptul legal de a presta activitate de birou conform codului caen la sediul social sau sediul social este fara activitate?

multumesc
Cel mai recent răspuns: livius_sv , utilizator 14:33, 18 Decembrie 2015
DA, puteti presta - Daca aveti toate avizele si acordurile corespunzatoare codului CAEN necesare si suficiente conform legislatiei in vigoare (inclusiv acordul vecinilor).
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
legalmgm, utilizator
Multumesc. o zi buna
Buna ziua,
daca o hala de productie este declarata sediu social, este necesar sa o declaram si ca punct de lucru?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri infiintare srl tdana24 tdana24 Buna ziua, am inceput formalitatile pentru infiintarea unui SRL-D si m-am impotmolit. Asadar am mai multe intrebari pe care vreau sa le adresez: 1.In ... (vezi toată discuția)
Activitatile de birou si activitatile la terti (autorizare si controale) mihai_pirjol mihai_pirjol Buna ziua, doresc sa infiintez o societate comerciala. Avand in vedere ca sunt la inceput de drum am in minte multe intrebari, poate ca la unele din ele voi ... (vezi toată discuția)