Buna Ziua !
Numele meu este Marius , sunt student si vreau sa infiintez un PFA ce va avea ca scop comercializare de produse in mediul online. Am deschis acest subiect pentru ca am cateva nelamuriri .
I. Ca si student beneficiez de reducere la infiintare ( de ce acte doceditoare am nevoie si daca trebuie completat ceva in plus ) ?
II. Parintii mei imi dau posibilitatea sa infiintez acest PFA in apartamentul lor - proprietate . As dori sa stiu cum si de la cine pot obtine dreptul de folosinta in vederea atasarii la dosarul de infiintare al PFA-ului ( " Documentele care atestă drepturile de folosinţă asupra sediului profesional/punctelor de lucru (copie legalizată " ).
III. In legatura cu acest aspect :
"documentele care atestă pregătirea profesională (fotocopii certificate olograf) şi/sau
documentele care atestă experienţa profesională (fotocopii certificate olograf) "
ce document am nevoie din moment ce nu am nici o atestare care sa dovedeasca experienta sau pregatirea mea in acest domeniu .
IV. Ce taxe platesc si acte trebuie completate bilunar/trimetrial/anual.
V. Ce greseli trebuiesc evitate si ce ar trebui sa fac ca sa fiu cu totul in legalitate .