avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de somaj

Buna dimineata,

Intrbarea mea este ,daca ai avut contract cu o firma din alt oras decat cel de resedinta si toate darile catre stat au fost oprite in orasul de unde era firma imi trebuie acte in plus ca sa iau somaj in orasul de resedinta(decat cele enumerate pe site)?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:24, 4 Noiembrie 2015
Actele necesare pentru inregistrarea la Agentia de Somaj sunt aceleasi indiferent de locul de munca sau de domiciliul sau resedinta dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj daca ai lucrat in orasul de resedinta cu angajare in alt oras angelicamihaela angelicamihaela Buna ziua Intrbarea mea este daca are vreo importanta ca am fost angajata timp de 5 ani in alt oras si am avut locul de munca in cel de resedinta este o ... (vezi toată discuția)
Respingere acte de somaj in orasul de resedinta Marius Nou Marius Nou Am terminat studiile universitare de curand in orasul unde am domiciliul flotant si am fost la agentia pentru somaj pentru a-mi depune actele. In acest oras am ... (vezi toată discuția)
Refuz primire acte pentru Şomaj Marius Nou Marius Nou Bună ziua, Am terminat studiile universitare şi am fost să depun actele pentru şomaj în localitatea unde am domiciuliul flotant (unde am terminat ... (vezi toată discuția)