Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda din Austria

Buna seara! Am primit zilele trecute o amenda din Austria pentru depasirea limitei de viteza cu 12 km/h ,suma de plata e de 45 euro contarventia a fost savarsita la data de 1.08.2015 iar amenda am primit-o dupa 3 luni adica pe 2.11.2015 , amenda a venit cu Priori Post fara confirmare de primire. Putea foarte bine sa se piarda si eu sa nu stiu de ea, nu zic ca nu as fii platit-o dar m-am dus la banca si la BRD imi cerea un comision de inca o data valoarea amenzii, cautand pe internet am dat de un articol scris pe avocatnet.ro precum ca daca amenda nu e trimisa in termen de 2 luni se prescrie si in plus de alta ei nici nu au de unde sa stie ca eu am primit-o deoarece nu a fost cu confirmare de primire .
Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ! Multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenda depasire viteza austria Mishake Mishake Buna ziua In data de 13.08.2015 am gasit in cutia postala un plic , din Austria de la politie, care continea un proces verbal, cred pt ca este in germana, ... (vezi toată discuția)
Notificare plata amenda din bulgaria Oliv_ia Oliv_ia Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu o amenda auto primita din Bulgaria. Am primit in data de 20.03.2015, prin posta, cu confirmare de primire, o ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar dragosverban dragosverban Buna ziua ! Imi poate spune cineva cat costa formularea unei contestatii a unui pv de radar (83 km/h) ? De restul ma ocup eu (trimitere prin posta cu ... (vezi toată discuția)