avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa la gunoi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa la gunoi

Este corect ca plata facturi la gunoi sa fie trecuta la impozitul pe care il colecteaza primaria?
Cel mai recent răspuns: iulia_sabi , utilizator 09:03, 10 Noiembrie 2015
Nu e trecuta in impozit ci poate vreti sa spuneti ca e colectat odata cu acel impozit sau la aceleasi ghisee unde se colecteaza impozitele locale. Ceea ce e altceva si e in regula. Singura chestie ar fi sa nu va conditioneze ca nu va incaseaza impozitul pe casa daca nu platiti si taxa pentru salubritate. Dar oricum, daca dumneavoastra nu doriti sa platiti acea taxa, ei va pot executa pentru recuperarea datoriei.
Din pacate pe la tara cam asa se practica, primaria face contract cu o anumita firma si impune locuitorilor zonei conditiile unui contract la care nu au participat si nu au semnat si le conditioneaza eliberarea anumitor acte de plata acelor restante, uneori le opreste banii de ajutoare sociale in contul datoriilor. EX Primaria Sahateni jud Buzau

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de salubritate la sate Cristi G Cristi G Buna ziua, Am o casa la sat, Viile Satu Mare, Jud Satu Mare unde mergem doar de cateva ori pe an. Recent am aflat de la mama mea ca exista o taxa de ... (vezi toată discuția)
e in regula daca firma de salubritate nu trimite factura lunara catre asociatia blocului ? androidu androidu Buna seara. Am cerut presedintelui de bloc sa mi arate factura de gunoi pe luna trecuta, asta dupa ce pretul la gunoi a fost modificat. Am sunat la firma de ... (vezi toată discuția)
Plata serviciu de salubritate de catre pfa. iulian_ctc iulian_ctc Am un PFA, un mic atelier de croitorie, iar incepand cu luna Aprilie primaria Sector 4 printr-o hotarare de consiliu local nr9 / 2016 au hotarat ca toate PFA ... (vezi toată discuția)