avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare taxa judiciara de timbru

Am cistigat in recurs procesul de anulare a executarii silite. Doresc sa recuperez taxele judiciare de timbru platite la fond si la recurs.Chitantele primite la plata taxelor se afla in original in dosarul procesului.Pot sa fac cerere de restituire a taxelor mentionind doar dosarul la care se refera cererea de restiruire ?multumesc
Cel mai recent răspuns: fdanila , utilizator 10:04, 25 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Trebuia sa solicitati de fiecare data cheltuieli de judecata reprezentand taxele platite.
Cine a pierdut trebuia sa va dea banii din banii lui.
Taxele judiuciare de timbru nu se restituie ele se constituie venit la bugetul local.
cf.OG 80 /2013 art 45 nu se restituie de stat taxele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de timbru Și cauȚiune dupĂ respingerea contestaȚiei la executare ca timbratĂ tardiv adamynas adamynas Bună ziua ! În urma unei executări silite, am formulat contestație la executare, solicitând și și suspendarea executării. Am plătit taxa de timbru și ... (vezi toată discuția)
Cautiune ordonanta presedintiala ciprianiustinian ciprianiustinian BUNA SEARA, AM PIERDUT UN PROCES, PRIN CARE AM FOST OBLIGAT LA PLATA UNEI SUMEI. Hotararile date in prima instanta sunt executorii de drept. Partea adversa ... (vezi toată discuția)
Pot cere restituirea taxei de timbru? FloareaM FloareaM Am avut un proces de executare silita insa nu am solicitat restituirea taxei de timbru. Am pierdut in fond, am depus apel si am avut castig de cauzasi dosarul ... (vezi toată discuția)