Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Program de lucru cu cetăţenii români:
- Luni-vineri: 9.00-17.00, pe bază de programare la tel: 0086-10-65323879 sau prin email la adresa s.consulara@roamb.link263 (adresă de email care va fi utilizată exclusiv pentru programări).
~ final discuție ~
 lilibobocul	                   

as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean turc si nu stiu unde este mai simplu,in romania sau in turcia,as dori sa stiu ce acte avem nevoie in ambele cazuri si ... (vezi toată discuția)
	                    lilibobocul	                   

as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean turc si nu stiu unde este mai simplu,in romania sau in turcia,as dori sa stiu ce acte avem nevoie in ambele cazuri si ... (vezi toată discuția)

SPESebastian	                   

Buna ziua,
Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\"
Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)
	                    SPESebastian	                   

Buna ziua,
Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\"
Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)

djalpha	                   

Ma numesc  Lelia si sunt cetatean roman si  sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)
	                    djalpha	                   

Ma numesc  Lelia si sunt cetatean roman si  sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)