avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene centrala bloc
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene centrala bloc

Buna ziua ! Asociatia blocului de locuinte,in urma discutiilor si al acceptului nostru ,al locatarilor ,dorim renuntarea la sistemul de incalzire centralizat .Deci ,vrem sa cumparam o centrala termica de bloc care sa deserveasca 80 de apartamente.Am inteles ca pretul ar fi undeva in jurul sumei de 50000 de euro.Exista o modalitate de accesare a unor fonduri europene ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Centrale de bloc fastbrain fastbrain Buna ziua ! Asociatia blocului de locuinte,in urma discutiilor si al acceptului nostru ,al locatarilor ,dorim renuntarea la sistemul de incalzire centralizat ... (vezi toată discuția)
Debransare fortata lilinicula lilinicula Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari 40 de apartamente. Am ramas numai 7 apartamente racordate la sistemul centralizat. Acum asociatia a adoptat cu majoritate de ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de energie termicã ContSters170999 ContSters170999 Administratorul sustine ca in baza \"Normelor tehnice de aplicare a Ordinului Presedintelui A.N.R.S.C. nr. 343/2010\" trebuie sa platesc intre 30% si 50% din ... (vezi toată discuția)