avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac pentru a trece un teren din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac pentru a trece un teren din extravilan in intravilan

Buna ziua! Vreau sa cumpar un teren pentru constructia unei case, dar terenul este, in acest moment, extravilan. Terenul este lipit de ultima casa a comunei, deci lipit de intravilan, anul trecut a fost trecut in PUG primariei si urmeaza sa fie trecut in intravilan anul acesta, dar, cu siguranta, acest lucru se va intampla dupa incheierea contractului de v-c. As vrea sa stiu daca exista riscul ca acesta sa nu mai fie trecut in intravilan si daca fac eu demersuri in acest scop, cum trebuie sa procedez si cam cat costa toata operatiunea.Multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:30, 22 Iulie 2009
Cumparati-l, apoi trebuie prin ANIF sa schimbati categoria din agricol in curti constructii, nu va costa prea mult.
Chiar daca este in extravilan, primaria va v-a emite autorizatie de constructie pentru constructii anexe, iar pe urma va trec in categoria intravilan cand isi va produce efectele noul PUG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie constructie informer197 informer197 Am construit o locuinta fara autorizatie pe un teren extravilan care e la limita celui intravilan. Au fost cei de la Urbanism de la Consiliu Judetean si mi-au ... (vezi toată discuția)