avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... servicii de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

servicii de telefonie mobila

1. PRESTATORUL sustine ca am trimis niste SMS-uri cu valoare adaugata ( 10 Euro+tva) pe care nu le recunosc. Am refuzat sa platesc factura din luna respectiva ( mai -200 de lei ) . Am avut un schimb de mesaje si sesizari la care au raspuns pe langa subiect s-au nu au raspuns de loc. Acum cer 1200 lei despagubiri. Cum poate demonstra tehnic PRESTATORUL ca transmisia a fost facuta de mine. Cum ma pot apara de ei.

2. Contractul cadru prevede :

""6.1Pentru facturile neplătite la termen Clientul va plăti penalităţi de întârziere în
decontare de 0,5%/zi, cu titlu de daune moratorii până la plata întregii sume.
Orice sumă neplatită la timp va fi plătită de Client în Lei, conform art. 4.4.
de mai sus.
Totalul penalităţilor de întârziere în decontare poate depăși cuantumul sumei asupra căreia sunt calcuLATE ""

ACEASTA CLAUZA ESTE LEGALA SAU ABUZIVA.

Alte discuții în legătură

Instintare de plata societate recuperari creante Kibedi Kibedi Buna ziua, am si eu o problema, din cauza unor probleme mari si de lunga durata am refuzat sa mai platesc o factura orange dupa care binenteles mi s-a reziliat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de raspuns Ana123456ana Ana123456ana Buna ziua În urma cu 2 ani am deschis un card de cumparaturi la BT în valoare de 1500 lei . Ne-am plătit mereu ratele la timp pana acum un an cand soțul ... (vezi toată discuția)
Neonorare plata factura adrianmitrea adrianmitrea Buna ziua. Reprezint o firma de prestari servicii. Am incheiat cu o persoana fizica un contract de prestari servicii semnat de ambele parti, am prestat ... (vezi toată discuția)