avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cost trafic roaming nespecificat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cost trafic roaming nespecificat

Buna ziua,

Am calatorit de curand intr-o tara din Asia unde am primit un mesaj de informare asupra tarifelor roaming in care costul de trafic internet nu a fost specificat.

Am consumat 20 de MB de trafic internet in roaming pentru care trebuie sa platesc peste 200 de euro (costul fiind de 11eur/MB). Exista justificare legala asupra neinformarii despre costurile internet in roaming care m-ar ajuta sa contest acest cost?

Multumesc,
Florin
Cel mai recent răspuns: neerolf , utilizator 11:52, 23 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! as dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate ... nelugigi nelugigi Buna seara! As dori sa ma ajutați cu un sfat de specialitate intr-o problema cu furnizorul Orange. In perioada 19.08.-03.09.2022 am fost plecat in ... (vezi toată discuția)
Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Exista precedent judiciar pentru folosirea involuntara a serviciilor roaming? IulianVdV86 IulianVdV86 Exista precedent judiciar pentru folosirea involuntara a serviciilor Roaming fara a parasi tara sau a depasi granitele Romaniei? Pe scurt, situatia sta in ... (vezi toată discuția)