avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legea 282/2015 - abuz?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legea 282/2015 - abuz?

Buna ziua;

Este posibila continuarea activitatii de food delivery in cazul unui bistro situat la parterul unei cladiri cu bulina? Se suspenda activitatea de bistro (deci lucrul cu publicul), se continua doar ca food delivery.

Multumesc.

”Se interzic organizarea si desfasurarea de activitati permanente si/sau temporare in spatiile prevazute la art. 2 alin. (5) lit. a) si altele asemenea, care implica aglomerari de persoane, pana la finalizarea lucrarilor de interventie realizate in scopul cresterii nivelului de siguranta la actiuni seismice a constructiei existente”
Cel mai recent răspuns: bellefille , utilizator 23:08, 29 Martie 2016
Momentan legea noua este extrem de vaga si deja a nascut multiple discutii. Mai mult, nu exista norme de aplicare. Din punctul meu de vedere, daca nu aveti activitate cu flux mare de oameni, ar parea posibila activitatea de delivery. Totusi insa, sa mai asteptam cateva zile, poate vor aparea norme sau lamuriri. Succes!
Astazi la trei luni de la intrarea in vigoare a legii nu numai ca nu s-a ostenit nimeni sa emita norme de aplicare,dar primaria da dovada de o ravna demna de cauze mai bune,in a emite somatii si notificari pentru a inchide spatii in care se desfasoara activitati ce nu pot presupune un numar mare de persoane.Citeam ca primaria Bacaului a adoptat o hotarare de consiliu prin care este permisa functionarea spatiilor comerciale din imobilele cu bulina, cu respectarea obligatiei de a nu permite accesul a mai mult de 50 de persoane.Comerciantii au 30 de zile pentru a se conforma.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2016
bellefille, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 282/2015 somatie bellefille bellefille Urmare a intrarii in vigoare a legii 282/2015,azi s-au distribuit firmelor de la parterul unui imobil cu bulina,urmatoarea Somatie,cu antetul Primariei ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Autorizatii fast-food ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebari oarecum asemanatoare au mai fost postate, insa nu am gasit pentru nici una un raspuns clar. Deci: poate cineva sa se pronunte fara ... (vezi toată discuția)