avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare carte identitate- procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare carte identitate- procura

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, daca mi-am schimbat Cartea de Identitate pentru ca-mi expira, si in Procura lasata de sotul meu pentru a putea calatori la el impreuna cu copiii, figureaza seria si nr. vechi, o mai pot folosi? Ma gandesc ca ma poate identifica dupa CNP, evident.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:38, 26 Noiembrie 2015
S-ar putea sa aveti probleme, dar teoretic ar trebui sa va scrie CNPul in procura si ati putea sa fiti identificata dupa acesta.
Acuma ce sa zicem, normal procura e valabila pana la indeplinirea scopului pentru care a fost facuta. Nu aveti o copie dupa CI-ul vechi? Poate asa dovediti ca CIul vechi a expirat.
Multumesc pentru raspuns.
Din fericire, am o copie dupa C.I. vechi si in procura este scris si CNP-ul.
Am cumparat biletele si sper sa nu am probleme.
O zi cat mai buna!
N-o sa aveti daca, asa cum s-a scris deja, CNP-ul apare pe procura.
CNP-ul este elementul de identificare care nu se schimba niciodata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este valabila procura daca imi schimb ci? DorisBorix DorisBorix Sunt imputernicit sa insotesc un minor in strainatate,am facut procura dsr voi schimba buletinul deoarece expira in curand.mai este valabila procura sau pot ... (vezi toată discuția)
Declaratie/ procura copii minori  e i e i Buna ziua, Sotul meu trebuie sa vina in Romania pentru a da o delcaratie la notar pentru a putea merge cu copiii la el. Precedenta a expirat, Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Valabilitate declaratie notariala ci expirata alinaioana79 alinaioana79 Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie: am o declaratie notariala de la sotul meu pentru a calatori cu 2 copii minori in Anglia in perioada iunie 2015- ... (vezi toată discuția)