avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Probleme vanzare autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Probleme vanzare autoturism

Buna, mama mea a achizitionat o masina din Germania , am facut contract de vanzare cumparare ca sa mi-o vanda mie ! Eu am scos un rand de numere rosii si acum as dori sa vand masina mai departe , am gasit client , am facut contract de vanzare cumparare si din cate am inteles, trebuie sa ii dau si certificat fiscal ! Problema este ca fiscalul meu este incarcat cu niste amenzi , pe care nu le pot plati ! Ce e de facut ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana1116 , utilizator 22:29, 24 Noiembrie 2015
Sa platesti amenzile ! Mai devreme sau mai tarziu, tot va trebui sa le platesti.
As vrea mai tarziu sa le platesc , nu acuma , asta e problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiul meu minor a dat masina cu acte cu tot unui necunoscut Mihaela666 Mihaela666 Va salut pe toti de pe forum . Ma confrunt cu o mare problema . O sa va povestesc cum s-a intamplat totul si la ce solutii m-am gandit eu . Am cumparat pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sorayaedi sorayaedi Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:Am cumparat o masina de la cineva.Masina provine din Germania;inca nu este inmatriculata definitiv pe ... (vezi toată discuția)
Nu am fiscal de la vanzator. cum inscriu masina? fify1 fify1 Buna ziua, am luat anul trecut o masina de la cineva din Valcea si nu am inscris-o pentru ca am intentat proces impotriva Serv De Inmatriculare pentru a ... (vezi toată discuția)