Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Ce procedura este mai avantajoasa financiar pentru dezbatere mostenire cat timp sunt parintii in viata.Sa depun cerere de deschidere a mostenirii in instanta, testament olograf, testament la notar sau alta cale.
Mentionez ca suntem doi mostenitori eu si sora mea si suntem de acord amandoi cu impartirea averii pe care am stabilit-o clar fara probleme
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2015
gungureanu, utilizator
gungureanu a scris:

Ce procedura este mai avantajoasa financiar pentru dezbatere mostenire cat timp sunt parintii in viata.

Mostenirea se deschide prin moarte!!!

Cat timp parintii dvs. sunt in viata, nu se poate vorbi de mostenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții mei au decedat. aveau trei copii din ... Cinesice@$ Cinesice@$ Bună seara! Părinții mei au decedat. Aveau trei copii ...din care unul a decedat.( o sora a noastra)..imediat dupa decesul parintilor.. si am ramas doi ... (vezi toată discuția)
Succesiune sau testament prin notariat Norii Norii Buna ziua, In cazul in care parintele in viata imparte \"averea\" copiilor prin act de mostenire facut la notar, mai este nevoie de facut succesiune dupa ... (vezi toată discuția)
Mostenire stoicavasile stoicavasile Tatal meu a murit iar mama s-a recasatorit acum 40 ani,Impreuna cu sotul al doilea au cumparat un apartament.Acum sunt amandoi morti. Din a doua casatorie nu ... (vezi toată discuția)