avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat energetic la inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat energetic la inchiriere

buna ziua. daca inchiriez o garsoniera cu suprafata <50 mp. este nevoie de certificat energetic? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:38, 30 Noiembrie 2015
Intocmirea certificatului de performanta energetica este obligatorie conform Legii nr 372/2005 promulgata la data de 14.05.2013, pentru locuinte unifamiliale,blocuri de locuinte, birouri, cladiri de invatamant, spitale,hoteluri si restaurante,constructii destinate activitatilor sportive, cladiri pentru servicii de comert, alte tipuri de cladiri consumatoare de energie.
Legiutorul nu a conditionat prezentarea certificatului energetic de suprafata bunului imobil
In cazul dv,este necesar intocmirea si prezentarea de certificat energetic la intocmirea formalitatilor de inchiriere bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract anaf si inmatriculare Foci Foci Buna ziua. Urmeaza sa inchiriez o garsoniera pentru care se va face contract la ANAF. Proprietarul este evreu si este plecat din tara, totul se va realiza prin ... (vezi toată discuția)
Inchiriere în regim hotelier casi1 casi1 Bună ziua. Am o garsoniera pe care vreau sa o închiriez în regim hotelier și as vrea sa știu ce forme legale trebuie sa urmez. Garsoniera e încă pe ... (vezi toată discuția)
Comodat si inchiriere Puff80 Puff80 Buna ziua!Am o garsoniera si mi-am deschis o firma cu sediul in aceasta garsoniera, prin incheierea unui contract de comodat intre mine(proprietar) si firma ... (vezi toată discuția)