Buna ziua ,
Am cateva nelamuriri daca ma puteti ajuta .
In septembrie 2014 SRL-ul X , a depus plangere pentru intrare prin efractie si furt calificat ( situatia este mai complicate insa nu mai detaliez )eu am fost suspectul iar in noiembrie 2015 procurorul a decis clasarea acuzatiilor ce ma vizau intrucat nu exista probe .
Acel SRL cat si administratorul sau au multe datorii ,restante, samd .
Creditorii s-au unit si au cerut insolventa :
10.11.2014 - admite cererea . Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei
09.01.2015 - întocmirea tabelului definitiv al creanţelor
19.02.2015 - prorogă cererea de intrarea în faliment
03.04.2015 - Dispune intrarea în procedură simplificată a falimentului
21.05.2015 - întocmirea tabelelor de creanţă
04.09.2015 - convocarea dunării creditorilor pentru aprobarea intrării în faliment
09.10.2015 - convocarea adunării creditorilor pentru a fi pusă în discuţie propunerea închiderii insolvenţei
06.11.2015 - Dispune închiderea procedurii insolvenţei debitoarei x . Dispune radierea debitorului din registrul comerţului.
Executorie . Cu drept de apel 30 zile. – nu a fost facut apel pana in prezent –
Dat fiind faptul ca insolventa avea loc intr-un judet si dosarul de furt a fost in alt judet , lichidatorul nu a stiu de acest dosar si organele de cercetare nu au stiut ca firma este in faliment si acel administrator a fost eliminat.
In consecina acea persoana a continuat sad ea declaratii si toate cele necesare in calitate de reprezentant al firmei .
1. Daca peste doar 4 zile expira termenul de apel si firma va fi radiata, cine va fi/reprezenta partea vatamata in cazul furtului ?
2. Incepand cu 27.11.2015 a inceput sa curga cele 20 zile in care se poate depune plangere impotriva ordonantei de clasare , cine este indreptatit sa reprezinte partea vatamata ?
3. Daca fostul administrator va continua sa reprezinte societatea si organele de cercetare nu cunosc faptul ca aceasta a fost radiata , care este baza legala prin care acesta poate fi impiedicat sa se mai implice?