avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare judecatorie

Imi puteti spune daca o intampinare la o chemare in judecata din strainatate se trimite prin posta sau prin judecatoria regionala(un delegat al judecatoriei a trimis-o)?multumesc
Intampinarea o veti depune/trimite la institutia emitenta, trecuta pe plic (sau in adresa) la mentiunea "expeditor" .
Da,va interesați de adresa care este pe plic și o trimiteți semnata personal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
chemarea a fost depusa in posta de catre un delegat al judecatoriei din orasul meu, insa instanta este dintr-o alta tara.

Nu a venit cu plic

[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Încercați sa mergeți cu înscrisul la avocat pentru a se vedea ce este.
Trebuie știut despre ce procedura este vorba.
Nu este ceva uzual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata mariapopesc mariapopesc buna ziua!Am un copil in varsta de 5 ani .La inceputul anului am intentat un proces in urma caruia i s-a stabilit domiciliul la mine si pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Plic reîntors cu informare cheltuieli judecata gogu2017 gogu2017 Buna ziua, Recent mi s-a întors plicul prin care informăm pârâta de obligația cheltuielilor de judecată. Poștașul nu l-a gasit acasa pe parat si i-a ... (vezi toată discuția)