avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecatorul de camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecatorul de camera preliminara

Va rog sa-mi spuneti daca pot aduce probe noi in timpul sedintei publice din camera de consiliu pentru a dovedi ceva si daca pot face o plingere impotriva unuia din martorii apararii pentru declaratii contradictorii in fata organului de cercetare penala si de semnare a unor documente de catre acesta fara a avea caderea legala de a o face.Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: bureac62 , utilizator 20:08, 13 Decembrie 2015
Ce calitate aveti in proces?
Am calitatea de reclamant.
In procesul penal nu exista reclamant. Probabil sunteti parte vatamata. Declaratiile contradictorii ale martorului se sanctioneaza prin aceea ca veti atrage atentia asupra caracterului nesincer in faza finala, de concluzii, cand vi se da cuvantul . Consecinta este ca aceste declaratii nu vor fi retimute la formarea convingerii instantei si pronuntarea solutiei.
Puteti solicita doar administrarea de probe in vederea dovedirii nelegalitatii actelor de urmarire penala sau a probelor administrate.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de camera viorelv viorelv Am fost chemat la instanta in procedura de camera, sunt parte vatamata, de ce am fost chemat, am inteles ca in procedura de camera nu se mai administreaza ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)
Despre martori. ContSters75393 ContSters75393 Daca o persoana este parte vatamata intr-un dosar depune plingere impotriva altei persoane si nu nominalizeaza decat 3 martori si se fac toate demersurile de ... (vezi toată discuția)