Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Concubinaj, despartire, situatie minor

Buna seara ..sunt mamica unui baietel de 1 ani si 4 luni...sunt de 2 ani intr-o relatie cu tatal copilului,nu suntem casatoriti...ce se intampla dak ne despartim...copilul cui ii va ramane?ne-am certat foarte tare ...are probleme atunci cand bea e total schimbat si agresiv verbal...cred k si violent insa la asa ceva nu sa ajuns niciodata dar cred k se ajunge dak eu nu tac din gura...va rog sa mi da ti un sfat ...sau sa ma lamuriti multumesc!!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:27, 17 Decembrie 2015
Copilul ramane al parintilor sai si daca va despartiti. Veti exercita impreuna autoritatea parinteasca si locuinta copilului va fi la parintele care are o locuinta stabila, care a ingrijit de copil si pana la despartire, la parintele de care copilul e mai atasat.

:offtopic:
Va rog sa nu mai scrieti cu k daca nu e kilogram.
Cat de grava este problema cu alcoolul ? Pentru ca in functie de gravitate este posibil sa aveti sansa de a obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti.

In rest trebuie stabilita locuinta minorului, contributia celuilalt parinte la cheltuelile de crestere si educare, precum si un program de vizitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am 22 de ani și sunt însărcinată în 7 luni ... Batiranamaria Batiranamaria Bună ziua , am 22 de ani și sunt însărcinată în 7 luni , de când sunt cu tatăl copilului au fost numai certuri și neînțelegeri , stau și ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord elushk elushk Eu si sotul meu am decis sa divortam cat mai repede intr-un mod cat mai amiabil ,deci vom avea un divort de comun acord . Avem impreuna si o fetita care va ... (vezi toată discuția)
Minor- drepturi parintesti wio wio wio wio este adevarat ca din octombrie sa bagat o lege si romania in care da dreptul ambilor parinti 50% si 50% sa aibe aceleasi drepturi:D vizita etc prin lege?:D va ... (vezi toată discuția)