avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Gigacalorimetru pe scara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Gigacalorimetru pe scara

Daca firma furnizoare de termoficare monteaza un gigacalorimetru si timp de 10 ani nu citeste gigacalorimetru si aplica pausalul si instanta refuza executarea silita, cum se recalculeaza costul termoficarii daca nu exista citiri?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:23, 17 Decembrie 2015
vulturu39 a scris:


cum se recalculeaza costul termoficarii daca nu exista citiri?

Gigacalorimetrul prezinta un index total de consum,astfel ca,daca nu exista indexi succesivi consemnati lunar,nu se pot recalcula costurile
Timp de 10 ani,reprezentantii asociatiei nu au denuntat impunerea in sistem pausal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme: facturi foarte incarcate! lilacarata lilacarata stam intr-un bloc cu o singura scara, ultimul pe coloana de caldura. Anul trecut ne-am pus repartitoare toti locatarii deoarece factura la caldura era ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației nu-și declară corect consumul de căldură. ce putem face noi, ceilalți membri ai asociației? Trixy Trixy Buna seara, as dori sa aflu, care este modalitatea de a afla consumul de caldura la presedintele de asociatie, deoarece, angajatul care efectua citirile de ... (vezi toată discuția)
Modalitate de calcul caldura garsoniera cataleata cataleata Buna ziua, Suntem 44 de locatari ai unui bloc de garsoniere din 60 in care am avut aprobare pentru a renunta la repartitoare de costuri deoarece avem ... (vezi toată discuția)