avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cai de atac art. 335
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cai de atac art. 335

Buna seara, am si eu o intrebare . Sper ca cineva sa imi poata raspunde. Daca se presupune ca o persoana a condus un autovehicul fara a poseda permis de conducere si a primit pedeapsa de 1 an , cum poate ataca aceasta hotarare ? tinand connt ca el inainte de aceasta fapta a mai avut si o alta fapta de 1 an si 2 luni pt fals asta fiind acum aproximativ 2 ani de zile. Astazi i sa dat o hotarare de condamnare la 2 ani si 2 luni , ar avea vreo sansa sa atace aceasta hoatrare? Tinand cont de faptul ca are 3 minori sub intretinere iar tatal fiin singurul care munceste si intretine aceasta famile? Va Multumesc din suflet celor care ma puteti ajuta macar cu un sfat.
Cel mai recent răspuns: buturuga703 , utilizator 22:25, 18 Decembrie 2015
Sentintele pot fi atacate cu apel.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
A fost condamnat definitiv? unde este data solutia? si vi s-a comunicat hotararea la domiciliu?
si ce se face la acest apel? Imi cer mii de scuze ca sunt insistenta dar daca mi-ati putea da un sfat cum unde si cum sa procedam?
Am vazut hotatarea pe net, inca nu a venit la domiciliu , dar scrie tot acolo in hotararea pe care am vazuto ca are drept la apel in termen de 10 zile Unde se va face apelul? Si ce va urma de acum in colo? Vin si sarbatorile si ma gandesc se va interesa cineva sa ne rezolve problema?
puteti da nr. de dosar? Oricum faceti apel in 10 zile de la comunicarea hotararii acasa. Trebuie facut apel si depus la Judecatorie.

Alte discuții în legătură

Hotarare, plata amenda Razvanrazvi Razvanrazvi Am si eu o intrebare dupa ce s a dat sentinta intr un caz, dupa comunicarea minutei penale acasa , mai trebuie sa vina ceva ? Ca sa pot plati amenda? (vezi toată discuția)
Care este termenul de motivare a apelului? praporgescu praporgescu care este termenul de motivare a apelului potrivit noului cod de procedura penala art.410 raportat la art 412? multumesc! (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)