avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii angajare inspector personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii angajare inspector personal

Un absolvent de licenta in domeniul stiinte politice si masterat tot in domeniul stiinte politice plus programul de expert legislatia muncii cu nota 9,50 organizat de Corneliu Bente, poate ocupa postul de inspector personal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:49, 29 Decembrie 2015
Da, poate ocupa un astfel de post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare sepp MarinFlorinAlexandru MarinFlorinAlexandru Buna ziua, Sunt absolvent al unei facultati economice si as dori sa urmez un master in domeniul ştiinţelor inginereşti ca pe viitor sa pot infiinta un ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma ca nu m-a lamurit nimeni pana acum despre angajare la garda financiara /itm kakadu kakadu buna ziua! am termina facultatea de drept!! ce fel de master pot face pt garda financiara si ce fel de master pentru itm????? sau trebuie facultate speciala ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)