avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Recuperare impozit pe teren, platit desi legea acorda ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Recuperare impozit pe teren, platit desi legea acorda scutire de la plata acestuia

Va rog sa imi spuneti daca se mai pot recupera banii platiti ca impozit din 2008 si pana acum, desi exista o lege prin care terenul respectiv trebuia sa fie scutit de la plata impozitului.
Cel mai recent răspuns: Simi85 , utilizator 21:27, 2 Ianuarie 2016
Pentru a fi mai explicit dau mai multe detalii.
Din vara sunt presedintele unei asociatii-composesorat care are in proprietate 650ha padure (grupa I functionala). Luand legatura cu organul fiscal de la primarie imi aminteste ca urmeaza 2016 si ca trebuie platit si impozitul, dar studiind legea 64/2008 art. 137, constat ca nu trebuie sa platesc acest impozit, nascan-duse fireste si intrebarea
Se mai pot recupera banii platiti pana acum ?

Totodata am aflat si de ceva modificari aduse acestei legi, si ma intereseaza daca suntem scutiti in continuare sau nu de la plata impozitului.

Va multumesc.
Legea nr. 64/2008 privind funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibil nu are legatura cu padurile si are numai 30 articole si 3 anexe !
Imi cer scuze este legea 46/2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociații composesorale Fadl Fadl Asociațiile composesorale constituite în baza Legii1/2000 sunt scutite de taxe și impozite locale? (vezi toată discuția)
Composesorat - inregistrari contabile tarkanyi tarkanyi Un composesorat de pasuni a folosit o mare parte din subventie pentru curatarea si intretinerea pasunii, lucrarile fiind efectuate de catre membrii ... (vezi toată discuția)
Lege nr. 44 din 1994 sweet_lorry sweet_lorry Am si eu o intrebare... conforb acestei legi si a unei modificari aduse unuia dintre articole, veteranii de razboi sunt scutiti de la plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)